Agenda

Samen delen is samen helen

Datum: zondag 7 augustus
Start: 13:00 (We stoppen wanneer we klaar zijn.)
Locatie: Brummen
Kosten: geen

Persoonlijke ontwikkeling moet je zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. In mijn ervaring helpt het heel erg wanneer je jouw verhaal, jouw worstelingen kunt delen met iemand die het proces begrijpt. En ook andersom: dat jij iemand kunt helpen door de worstelingen waar je al doorheen bent gegaan. Ik wil daarom graag eens met een groepje mensen bij elkaar komen. Mensen die op het pad van persoonlijke en spirituele groei zitten en daarin steun willen geven en ontvangen.

Hoe ik het voor me zie:
We komen met een groepje mensen bij elkaar (ik heb ruimte voor max 8 mensen) om ervaringen te delen, vraagstukken voor te leggen, elkaar te kunnen steunen en aan te moedigen in dit proces van ascentie, om te ervaren dat je niet de enige bent met deze of vergelijkbare problemen.
We praten, huilen en lachen. Misschien gaan we wel dansen, mediteren of een ritueel uitvoeren. De wereld zegeningen sturen. Samen helen. Samen uitvogelen hoe we liefdevol kunnen zijn in de praktijk, tegenover elkaar, tegenover onszelf. Ik wil het vooral laten ontstaan in het moment, dat wat nodig is laten gebeuren. En uiteraard drinken we er iets bij en zorgen we voor iets gezonds te snacken.

Ik wil regelmatig bijeenkomsten organiseren zodat we elkaar echt door deze ascentie heen kunnen helpen. Hoe vaak precies weet ik nog niet, laten we met de eerste beginnen.

Heb je hier ook zin in en kom je die zondag graag meedoen, meld je dan aan via de mail: marita@maritadebondt.nl. We zullen met maximaal 8 mensen zijn. Wil je graag meedoen maar kun je deze datum niet, laat me dat dan ook weten. Dan houd ik je op de hoogte van eventuele nieuwe data.