De wet van de aantrekkingskracht

Er zijn vele leraren die uitleggen hoe de wet van de aantrekkingskracht werkt. Wat ik de meeste van deze leraren zie doen is uitleggen dat deze wet inhoudt dat je je droom kunt verwezenlijken door er elke dag aan te denken. Maar dat is lang niet het hele verhaal van de wet van de aantrekkingskracht. Deze wet is om te beginnen geen losstaande wet maar een onderdeel van een veel grotere Universele wet. In deze video gaan Jaco en ik in op wat er allemaal nog meer je leven creëert door de Universele wetten dan enkel je dagelijkse visualisaties.

Ik wil niet beweren dat we hiermee het complete verhaal hebben. Er zijn vast dingen waar wij ons ook nog niet bewust van zijn. Maar het is in ieder geval al een stuk uitgebreider uitgelegd 😉

Mijn 'spiekbriefje' komt uit het boek "Awaken your power" van Joe Rapisarda (Engelstalig). Een Nederlandstalig boek dat uitgebreider ingaat op de verschillende wetten is "Het licht zal je bevrijden" van N. Milanovich en S. Maccune. Wat ik uit dit laatste boek vooral heb gehaald is dat je met overgave, vertrouwen (zowel in het Universum als in jezelf) en compassie een heel eind komt in het leven.