Afspraak maken

Maandag tussen 13u - 18u

Tel, whatsapp, telegram, signal:
06 482 55 913

mail: marita@maritadebondt.nl

Wat ik versta onder healing:

Het opruimen en transformeren van beperkende overtuigingen, weggedrukte emoties en onverwerkte trauma’s en energetische blokkades. Maar niet alleen dat, ook het voorkomen van nieuwe beperkende overtuigingen, opgekropte emoties en blokkades. Dus het is niet alleen opruimen maar ook leren hoe je je emoties voelt in plaats van wegdrukt. Hoe je mentale, destructieve patronen kunt doorbreken, hoe je kunt groeien van de gebeurtenissen en ervaringen in je leven.

Waarom zou je het doen?

Omdat je je er beter door gaat voelen. Sterker, lichter, puurder. Meer jou Zelf. Je krijgt meer zelfvertrouwen, meer rust, meer vrede. Je kunt de buitenwereld beter aan want je vertrouwt op jouw eigen vermogen om met wisselende omstandigheden om te gaan. Fysieke klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Psychische klachten ook. Healing is ook voor een deel het oplossen van karma. Je ziel wordt er rijker door, wijzer. Je wordt als mens volwassener. En dat voelt goed!

In deze video praten medium Jaco en ik over healing en doen we ook een healing consult voor: De nieuwe tijd afl. 5: healing

Consult

Op maandag geef ik healing consults tussen 13:00 en 18:00 uur. Een consult kan via videobellen of hier in Brummen. Een sessie duurt één uur en ik vraag daar €65,- voor.

Voor het maken van een afspraak neem contact op via marita@maritadebondt.nl of telefoon/whatsapp/telegram/signal 06-482 55 913