Healing consult

Afspraak maken

Maandag en dinsdag tussen 11u - 18u

Tel, whatsapp, telegram, signal:
06 482 55 913

mail: marita@maritadebondt.nl

Relevante opleidingen

Ervaringsgerichte psychosociale hulpverlening en gestalt gezinstherapie - Kempler Instituut Nederland (3 jarige opleiding)

Universal White Time Healing, level 1, 2, 3 & 4

Mediumschap en trance healing, level 1, 2 & 3

Wat ik versta onder healing:

Ik geloof dat elk mens van nature Licht en Liefde is. Alleen is dat niet bij iedereen even duidelijk te zien aan de oppervlakte. We zijn in onze vele levens flink geconditioneerd, getraumatiseerd en hebben daar vele angsten en beperkende overtuigingen aan over gehouden. We zijn daardoor vergeten wie we werkelijk zijn. Healing is naar mijn mening, ten eerste het je weer beseffen dat jij, nu, zoals jij bent, wel degelijk uit Licht en Liefde bestaat.

Ten tweede is healing het opruimen en transformeren van beperkende overtuigingen, weggedrukte emoties, onverwerkte trauma’s en energetische blokkades. Plus het voorkomen dat er nieuwe ontstaan. Tijdens je helingsproces leer je hoe je met jouw emoties omgaat in plaats van dat je ze wegdrukt. Hoe je mentale, destructieve patronen kunt doorbreken, hoe je kunt groeien van de gebeurtenissen en ervaringen in je leven.

Waarom zou je het doen?

Omdat je je er beter door gaat voelen. Sterker, lichter, puurder. Meer jeZelf. Je krijgt meer zelfvertrouwen, meer rust, meer vrede. Je kunt de buitenwereld beter aan want je vertrouwt op jouw eigen vermogen om met wisselende omstandigheden om te gaan. Fysieke en psychisch klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Jouw trillingsfrequentie stijgt, je bewustzijn groeit.

Healing is ook voor een deel het oplossen van karma. Je ziel wordt er rijker door, wijzer. Je wordt als mens volwassener. En dat voelt goed!

Tarieven

Een in-persoon White Time sessie duurt één tot twee uur en ik vraag er € 75,00 voor.

Voor een White Time afstandshealing vraag ik € 20,00

Een psychosociaal – trance healing sessie (in-persoon of online) duurt één uur en ik vraag er € 65,00 voor.

 

p.s. Mocht je erg krap bij kas zitten en toch graag een healing willen, neem dan contact met me op, dan bekijken we wat er mogelijk is.