Universal White Time Healing

Ese copy

Esé
De kracht van totale Liefde

Dit teken kun je op pijnlijke plekken in je lichaam tekenen om te helpen helen. Of in je eten en drinken, op je huisdier, op je plant, in je benzine, etc, etc. Overal waar je de kracht van liefde kan gebruiken!

Wat is het?

De Universal White Time Healing (UWTH) is een helende energie die uit een oeroude bron in het Universum komt. Deze onuitputtelijke bron van White Time Licht wordt beschermd door hoog ontwikkelde spirituele Lichtwezens, Engelen en Meesters van Licht. Als White Time healer ben ik verbonden met deze bron waardoor ik deze energie via mijn hart en handen kan doorgeven.

White Time Licht heeft een hoge frequentie, het werkt helend en vergroot je bewustzijn. Het heet ‘White’ omdat het alle kleuren bevat en daarmee alle frequenties. Het heet ‘Time’ omdat het verleden, heden en toekomst in één is. Het is de zachte kracht van Totale, Onvoorwaardelijke Liefde. Ik ervaar het als een vrolijke, zorgzame energie, soms voelt het als een opluchting, soms als thuiskomen.

Wat kan het doen?

De White Time Energie is een intelligente energie die werkt op jouw energie systeem, op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. De energie weet zelf waar ze moet zijn in jouw systeem en welke frequenties, kracht en kleur op deze plekken nodig zijn voor jouw Hoogste Goed. De White Time Healer kan doordoor geen fouten maken.

Het activeert het zelfhelende vermogen van jouw systeem. Het kan genezen, activeren, balanceren, schoonmaken, lekken dichten, blokkades opruimen en inzichten geven. Het brengt dingen in beweging, helpt je te aarden, ondersteunt jouw proces, geeft energie. Hoe een sessie verloopt valt niet te voorspellen, maar wat er ook gebeurt tijdens een sessie, het brengt je dichter bij wie je werkelijk bent.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor een afstandshealing hoef je helemaal niks bijzonders te doen. Wanneer ik de energie stuur komt het bij jouw systeem binnen, of je er nou bewust klaar voor zit of niet. Je zou zelfs kunnen slapen of druk aan het werk kunnen zijn, dat maakt allemaal niet uit. De energie doet haar werk wel. Sommige mensen kunnen het voelen wanneer de energie binnenkomt maar de meesten voelen er niks van. Ze beginnen wel verschil te merken in de dagen erna.

Voor een in-persoon healing kom je in mijn praktijkruimte op de massage tafel liggen. Je houdt je kleding, behalve je schoenen, aan. Draag comfortabele kleding en warme sokken, waar je lekker in kunt ontspannen. Voor de healing leg ik mijn handen op verschillende plekken op jouw lichaam en laat de energie jouw lichaam in stromen. Terwijl ik jouw lichaam van boven naar beneden behandel, krijg ik soms inzichten door of advies om je verder te helpen in jouw proces. Soms vraag ik je te hoesten of diep in te ademen maar verder kun je diep ontspannen ontvangen. In slaap vallen is geen probleem. Een sessie kan één tot twee uur duren.