Over Marita

Contact opnemen
740A4539
740A4526
740A4535
740A4530
740A4520

Over Marita

Spiritualiteit en zelfontwikkeling kwamen rond mijn 28e mijn leven binnen via een spontane beslissing om een spirituele cursus te volgen (ik wist er nog niks vanaf). Ik was gelijk gefascineerd door het energiewerk wat erbij zat. Ik ontdekte dat mijn lichamelijke klachten voortkwamen uit gestagneerde energie en sindsdien ben ik aan het werk om al deze vastzittende lagen in mijn systeem los te weken en in beweging te krijgen.

Door deze zoektocht naar vastzittende energie en hoe deze op te lossen heb ik vele wonderlijke, emotionele, diepgaande avonturen beleefd en heb ik mezelf steeds beter leren kennen. Want het is niet alleen energiewerk wat energie in beweging krijgt. Het is ook psychologisch en emotioneel helen en fysiek beter voor jezelf zorgen. Ik ben gepassioneerd over deze innerlijke ontdekkingsreis naar limiterende overtuigingen, onopgeloste trauma’s en opgekropte emoties.

Ik heb dan ook verschillende opleidingen en cursussen gevolgd op deze gebieden en vele boeken gelezen. Daarnaast ben ik zelf bij vele healers en therapeuten geweest om me te helpen met mijn blinde vlekken. En nog steeds ga ik regelmatig voor een sessie langs bij de een of de ander. Want ik ben van mening dat je, ook als therapeut/healer, in ontwikkeling moet blijven en gespiegeld moet blijven worden op je blinde vlekken, om puur en betrouwbaar te kunnen blijven.

Mijn doel in dit leven is om zo compassievol mogelijk te zijn. Het lijkt me zo vrij en lekker voelen om compassievol te zijn naar alle wezens. Dus mijn innerlijke reis stem ik daarop af. Compassievol zijn voor anderen begint met onvoorwaardelijke zelfliefde. Dus ook liefde voor je gebrekkige lichaam of vervelende eigenschappen. Het is ook een les in overgave en loslaten. Je grenzen accepteren en respecteren. Voor mij was en is dit een langdurig proces met vele fysieke klachten. Maar ik pak alles aan om me te helpen compassie te ontwikkelen. Ik ben zachter, sterker en meer open geworden en ik groei nog altijd.

Verder wil ik ook gewoon leuke dingen doen in het dagelijks leven, houd ik van lekker, gezond, veganistisch eten, wandelen, kleding maken, schilderen en tekenen. Ik draag graag felle kleuren en gekke sokken. En wanneer mijn lichaam zo ver is (ik heb alle vertrouwen in mijn proces) zul je mij weer regelmatig op de dansvloer vinden!