Over Marita

Contact opnemen
740A4539
740A4526
740A4535
740A4530
740A4520

Over Marita

Spiritualiteit is stiekem mijn leven binnengeslopen. Toen ik 28 was, voelde het alsof mijn leven stilstond, op pauze. Ik was op zoek naar ‘iets’ dat mijn leven weer op ‘play’ zou zetten. Op dat moment in mijn leven voelde ik me uitgeput, diep ongelukkig en altijd misselijk (prikkelbare darm syndroom). Een nichtje vertelde over een cursus die zij deed, die haar leven veranderde van depressief naar prachtig mooi. Dat leek me wel wat en zonder echt te weten waar de cursus over ging, heb ik me aangemeld. Dit bleek een spirituele cursus te zijn en het heeft absoluut mijn leven weer op ‘play’ gezet. Mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling was wakker geschud en vele cursussen, boeken en therapie-vormen volgden.

In het begin geloofde ik braaf wat al die leraren vertelden, deed ik braaf de oefeningen (in ieder geval een paar keer…. Oké misschien één keer) en baalde ik enorm dat mijn fysieke toestand niet leek te verbeteren. Maar na jaren destructieve patronen afbreken, emotionele ‘shit’ opruimen en energetische blokkades opheffen, kwam ik steeds helderder in contact met mijn eigen waarheid. En die wijkt hier en daar toch behoorlijk af van de algemene spirituele overtuigingen. Eerst dacht ik nog dat ik gek was, maar ook dat was een limiterende overtuiging. Ik kwam erachter dat ik een "starseed" ben, een ziel die vooral op andere planeten is geïncarneerd geweest en nu op Aarde komt meedraaien om te assisteren bij de stijging van de frequenties. Naast dat ik enorme heimwee had (is inmiddels minimaal), begreep ik daardoor ook dat mijn waarheid wel degelijk waar is. Voor mij in ieder geval. Voor jou misschien ook wel. Laat het in ieder geval een inspiratie zijn om je eigen waarheid te gaan vinden.

Naast al mijn spirituele passies, houd ik ook van lekker, gezond, vegan eten, dansen, kleding maken, schilderen en tekenen. Ik draag graag felle kleuren en gekke sokken. Ik zing keihard mee met de radio in de auto. En ben ik dol op mijn neefjes en nichtjes en doe ik mijn best om de leukste tante te zijn. Wat niet altijd lukt naar hun zin omdat zij willen rennen en ik niet. Ach ja…